Бразилски рок дъни в „Младост“ 3

Бразилско-български рок ще дъни на сцената в парка в „Младост“ 3. Това е поредната проява от богатия културен календар, който организира районната администрация и през тази година.

Събитието е обявено за вечерта на 15 юли, когато абсолютно безплатно ще забият People of Maha – бразилско-българска инди рок група. Триото е създадено през 2018 г. от енергични и решителни дами, които се срещат в софийското музикално училище. Те са силно повлияни от музикалния стил на Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chili Peppers. Тяхната уникална марка за забавление съчетава фънки бийтове, мелодични китари, синтезатори от 70-те и интензивни вокали с невероятно сценично присъствие и ангажираност.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Галерия оформена пред кабинета на кмета

Приветствани като най-доброто българско шоу от 3 дами от всеки, който посещава концертите им, People of Maha издават дебютния си албум Blue to Gold през 2021 г. Свирили са в над 15 града в България по време на турнето си през 2021 г.

В края на миналата година излиза вторият албум на бандата – EP:”Lost Heave”, включващ 5 песни, 3 от тях които са сингли.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Десетки ученици с купи и медали

Групата свири не само авторски произведения, но и кавъри в акустичен вариант. Момичетата изпълняват песни на Queen, Miley C., Michael J., RHCP, Vanessa De Mata и още известни изпълнители.

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

В „Младост“ се организира въвеждането на нова автоматизирана система за събиране на битови отпадъци, съобщиха днес от районната администрация. Става въпрос за контейнерите от типа Норд. Под контрола на Столичен инспекторат, фирмата, отговаряща за сметосъбирането, започва поставяне на новите контейнери...

Слагат нови контейнери за смет

Граждани помогнаха на ченгета, за да заловят 43-годишен мъж. Той е задържан непосредствено след извършен грабеж. Това става, след като около 16.30 ч. възрастна жена била нападната от непознат в „Младост“, съобщават от СДВР. Мъжът издърпал дамската й чанта, в...

Граждани залавят нападнал жена

Дилър на възраст 23-години е разпространявал наркотици в „Младост“. Младият мъж е задържан в Седмо РУ. При обиск в обитавания от негоапартамент са намерени и конфискувани електронна везна и множество пликове с вещества на кристали, на бучки и на прах,...

Дилър прибран с амфетамин

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ