От 125 СУ обзавеждат дом за деца с увреждания

Над 10 000 лв са били събрани от възпитаниците на 125 СУ „Проф. Боян Пенев“ и техните родители в голяма благотворителна акция. Тя започна в навечерието на коледните и новогодишните празници. Целта й е подпомагане на деца и младежи с тежки увреждания от Центъра за настаняване от семеен тип в Пазарджик.

От събраните 10 684.80 лв.,  6 433,23 лв са дадени за пералня, пасатори, сешоари, прахосмукачка, диван, малка масичка, анатомичен фотьойл, килим, фотьойли – барбарони, шкаф с мивка и смесител. Купени са още килими, пижами, хавлии, чаршафи, протектори, детско бельо, чорапи, течен сапун, детски шампоани, мокри кърпи, дезинфектанти, омекотители, препарат за съдове, кухненски ролки и др. За питомците на дома в Пазарджик са взети и коледни подаръци: на стойност 527 лв. С останалите 4 251,57 лв. периодично ще бъдат закупувани хигиенни материали за дома до края на тази година.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  144-то обра призовете на международен конкурс

“Бихме искали да изкажем сърдечна благодарност на господин Пенчо Иванов /родител на Божидар Иванов от 1 в клас/, който дари сушилня за дома и осигури на всяко дете лакомства „Милка”, на госпожа Ваня Кулин /родител на Катлин Кулин от III г клас и на Александър Кулин от VII з клас/, която осигури дарение на перилни и дезинфекционни препарати, както и сушилня „Bosch”“, пишат от ръководството на 125 СУ и продължават:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Училище преподава чрез движение

„Сърдечна благодарност и на вдъхновителя на тази кампания и организатор на всички дейности – госпожа Весела Георгиева – класен ръководител на II г клас, която вече няколко години подкрепя този център в гр. Пазаджик. Щастливи сме, че със събраните средства ще подкрепим децата от центъра не само по Коледа, а и през цялата година”.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Ученици от 131-во на областна олимпиада

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ