Петокласници рецитират Христо Фотев и Блага Димитрова

Петокласници от 131 СУ „К.А. Тимирязев” в „Младост” 4 отбелязаха Деня на поезията с четене на стихове.

Събитието се проведе под наслов „Поезията, която лекува и спасява. Дава надежда и закриля. Какъв би бил светът без нея – къща без прозорец, човек без любов”.

По случай Световния ден на поезията учениците от 5 „А“ и 5 ,,Б“ поканиха своите съученици от клуба по творческо писане ,,Бодлите на розата“, за да разберат повече за Христо Фотев, Петя Дубарова, Евтим Евтимов, Дамян Дамянов, Пейо Яворов, Блага Димитрова и други.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  81 СУ строи зала за скуош

Илияна от 10 ,,А“, Мари, Ива и Анабел от 10 ,,Б“, Анна и Изабела от 8 ,,А“ прочетоха своите любими стихотворения на избраните от тях поети и разказаха любопитни факти за живота и творчество им.

Изненада получиха и учениците от тяхната учителка по математика, Стилияна Маринова, която закри тържеството с любимите си стихове от ,, Доброта“ на Петя Дубарова.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Ученици от "Младост" мерят сили на шах

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ