Предприемачи влизат в час

Учениците от 5 а и 5 б клас на 39 СУ „Петър Динеков” в „Младост“ 2 се срещнаха с предприемачи по програмата „Предприемачи в час“.

Единият от тях бе един от основателите на платформата „Книговище“ – Искра Джанабетска, от която учениците научиха какво е социално предприемачество. Тя разказа за създаването на платформата, а петокласниците от своя страна представиха различните проекти, които разработват в часовете по технологии и предприемачество, споделиха и за усилените си репетиции на финансовата пиеса „Въртележка на парите“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Учениците от 118 СУ шампиони по волейбол

Йото Райчев – собственик на IT компания, също се срещна с ученици. Гостът беседва с тях за необходимостта от планиране на личното им време, като една от стъпките за постигане на успех, планиране и постоянство, както в личен, така и в професионален план. В дискусията бяха поставени проблеми, свързани с времето като най-голямото богатство на човека. Учениците получиха и домашно, свързано с планирането на личното им време, като те обещаха да дадат обратна връзка, с надеждата за осъществяване на още подобни срещи и дискусии.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Ученици от 125-то в Градския съд

„Благодарим на успешните професионалисти, които отделиха от ценното си време, за да общуват с учениците на 39. СУ „Петър Динеков“”, коментираха от училищното ръководство.

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ