Рецидивист отвлича жената

грабеж
35-годишният бандит е привлечен като обвиняем

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 47-годишен рецидивист, заплашил с убийство съпругата си.

На 22 ноември около 18:40 часа двойката пътувала в автомобила си, когато мъжът поискал от съпругата си да шофира в посока ж.к. “Младост”. Дамата обаче не пожелала да изпълни нареждането. Тогава пасажерът се опитал да я принуди, като я заплашил със сгъваемо ножче. Размахвайки чекийката той се заканил, че ще убие жената, като дори я ударил с ножчето по рамото.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Момиче купува трева от рецидивист

По случая е образувано досъдебно производство за престъпления, за които се предвижда наказание „лишаване от свобода“. Обвиняемият е осъждан многократно. Предвид възможността да извърши друго престъпление мъжът е задържан за срок до 72 часа. Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Селянин граби перничанка в „Младост”

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ