Ужасяващ разказ на Десислава Иванчева

Хората не спират да подкрепят Иванчева и Петрова

Ужасяващи подробности бяха разкрити за престоя на Десислава Иванчева и Биляна Петрова зад решетките. Във фейсбук страницата на екскметицата се появи следната история:

Приятели,

Ако нашите проблеми са свързани с това, кой ще управлява България, то Деси и Биляна водят битка за своето съществуване в нечовешките условия на затвора. Когато имат възможност да говорят с нас, ще ви разказваме на какви изпитания ги поставя съдбата.

Обаждат ни се през фонокарти, каквито ползвахме на времето, по уличните телефона. Минутата е ужасно скъпа, по няколко лева. Така, че всеки от вас, който иска да помогне за да имат контакт с близките си, може да прати пари за фонокарти по дарителската сметка и за двете.

ЕТО И ПЪРВИЯТ РАЗКАЗ ОТ ДЕСИ:

„Аз съм при строг режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, защото годините, на които аз съм осъдена предполагали първоначален строг режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година строг режим в ареста, но има дупка в закона, която не разглежда това обстоятелство. И адът започва от начало.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  В 75-та детска помагат на възпитателка

При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз защо съм там, като и на мравката път правя, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, поне убийство не можаха да ми припишат, но съм сред такива затворнички.

В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе.

ЗАЩО ли съм с жена, насилвала малко бебе, като аз самата съм майка на малко бебе – предполагам пак е част от извратения сценарии на гешефтурата.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Отличават секретаря на читалище

ЗАЩО съм и с жена, осъдена за убийства, която не понася светлината, иска 24 часа да сме в тъмнина и не търпи друго мнение, а с такива хора не се спори. Виждам светлина за малко, когато излизаме по коридорите, да обядваме и да вечеряме. А аз имам доказано депресивно състояние в ареста от психолог, точно поради липсата на светлина, на витамин Д, аз съм слънчев човек. Но разбира се това досие сега е в сливенския затвор, прочетено, анализирано и приложено внимателно, да бъда тормозена и съсипвана бавно от гешефтурата.

Поисках преместване, с жена, с която бяхме в отделението за адаптация, има свободно легло при нея, но разбира се получих отказ.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Румен Радев уважи училища в "Младост"

Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ!

Манипулират и свижданията, едно пропуснах, за следващите не ми казват до последния момент, а за никой не е лесно да се организира за след часове.

Една добра новина имам все пак – скоро ще мога да започна работа в кухнята, с което да намаля престоя си в затвора, тъй като 2 дни работа се броят за 3 излежани.”

Това е приятели за сега! Когато имаме новини от Деси и Биляна ще пускаме информация тук на страницата ѝ!

 

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

В „Младост“ се организира въвеждането на нова автоматизирана система за събиране на битови отпадъци, съобщиха днес от районната администрация. Става въпрос за контейнерите от типа Норд. Под контрола на Столичен инспекторат, фирмата, отговаряща за сметосъбирането, започва поставяне на новите контейнери...

Слагат нови контейнери за смет

Граждани помогнаха на ченгета, за да заловят 43-годишен мъж. Той е задържан непосредствено след извършен грабеж. Това става, след като около 16.30 ч. възрастна жена била нападната от непознат в „Младост“, съобщават от СДВР. Мъжът издърпал дамската й чанта, в...

Граждани залавят нападнал жена

Дилър на възраст 23-години е разпространявал наркотици в „Младост“. Младият мъж е задържан в Седмо РУ. При обиск в обитавания от негоапартамент са намерени и конфискувани електронна везна и множество пликове с вещества на кристали, на бучки и на прах,...

Дилър прибран с амфетамин

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ