Ученици от 125-то в Градския съд

Ученици от 11 а и 11 б класове на 125 СУ „проф. Боян Пенев“ в „Младост“ 1 присъстваха на заседание на Софийския градски съд.

Изнесеното обучение е част от модула „Основи на правото“, част от иновативния интегративен предмет „Култура, креативност, комуникация“ с преподавател адв. Диляна Гитева, разказаха от училищното ръководство и продължиха с подробности:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  81 СУ строи зала за скуош

„Нашите ученици се срещнаха с г-жа Милена Орозова, пресаташе на СГС. Тя ги запозна с богатата история на Съдебната палата, която е най-големият наш граждански архитектурен паметник. Въвеждането на учениците в правната култура обогатява техния духовен живот, а познаването на техните права и задължения разширява възможностите за тяхната самореализация. Правното образование укрепва житейските позиции, повишава социалната активност, изостря чувството за непримиримост към негативните явления“.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  „Младост” черпи опит от Клермон-Феран

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ