Бразилски рок дъни в „Младост“ 3

Бразилско-български рок ще дъни на сцената в парка в „Младост“ 3. Това е поредната проява от богатия културен календар, който организира районната администрация и през тази година.

Събитието е обявено за вечерта на 15 юли, когато абсолютно безплатно ще забият People of Maha – бразилско-българска инди рок група. Триото е създадено през 2018 г. от енергични и решителни дами, които се срещат в софийското музикално училище. Те са силно повлияни от музикалния стил на Florence + The Machine, Arctic Monkeys, Black Pumas и Red Hot Chili Peppers. Тяхната уникална марка за забавление съчетава фънки бийтове, мелодични китари, синтезатори от 70-те и интензивни вокали с невероятно сценично присъствие и ангажираност.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Фолклор за събора в "Горубляне"

Приветствани като най-доброто българско шоу от 3 дами от всеки, който посещава концертите им, People of Maha издават дебютния си албум Blue to Gold през 2021 г. Свирили са в над 15 града в България по време на турнето си през 2021 г.

В края на миналата година излиза вторият албум на бандата – EP:”Lost Heave”, включващ 5 песни, 3 от тях които са сингли.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Уникална фотоизложба показва минало и настояще

Групата свири не само авторски произведения, но и кавъри в акустичен вариант. Момичетата изпълняват песни на Queen, Miley C., Michael J., RHCP, Vanessa De Mata и още известни изпълнители.

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

В три училища в „Младост” се назначават директори, след като те спечелиха конкурси за постовете. Училищата са 39 СУ „Петър Динеков” в „Младост” 2, 118 СУ „Акад. Людмил Стоянов” и 125 СУ „Боян Пенев” в „Младост” 1. Въпреки че шефовете...

Назначават директори в три училища

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ