Ужасяващ разказ на Десислава Иванчева

Хората не спират да подкрепят Иванчева и Петрова

Ужасяващи подробности бяха разкрити за престоя на Десислава Иванчева и Биляна Петрова зад решетките. Във фейсбук страницата на екскметицата се появи следната история:

Приятели,

Ако нашите проблеми са свързани с това, кой ще управлява България, то Деси и Биляна водят битка за своето съществуване в нечовешките условия на затвора. Когато имат възможност да говорят с нас, ще ви разказваме на какви изпитания ги поставя съдбата.

Обаждат ни се през фонокарти, каквито ползвахме на времето, по уличните телефона. Минутата е ужасно скъпа, по няколко лева. Така, че всеки от вас, който иска да помогне за да имат контакт с близките си, може да прати пари за фонокарти по дарителската сметка и за двете.

ЕТО И ПЪРВИЯТ РАЗКАЗ ОТ ДЕСИ:

„Аз съм при строг режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, защото годините, на които аз съм осъдена предполагали първоначален строг режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година строг режим в ареста, но има дупка в закона, която не разглежда това обстоятелство. И адът започва от начало.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Румен Радев уважи училища в "Младост"

При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз защо съм там, като и на мравката път правя, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, поне убийство не можаха да ми припишат, но съм сред такива затворнички.

В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе.

ЗАЩО ли съм с жена, насилвала малко бебе, като аз самата съм майка на малко бебе – предполагам пак е част от извратения сценарии на гешефтурата.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Мама Нинджа влезе в 81-во училище

ЗАЩО съм и с жена, осъдена за убийства, която не понася светлината, иска 24 часа да сме в тъмнина и не търпи друго мнение, а с такива хора не се спори. Виждам светлина за малко, когато излизаме по коридорите, да обядваме и да вечеряме. А аз имам доказано депресивно състояние в ареста от психолог, точно поради липсата на светлина, на витамин Д, аз съм слънчев човек. Но разбира се това досие сега е в сливенския затвор, прочетено, анализирано и приложено внимателно, да бъда тормозена и съсипвана бавно от гешефтурата.

Поисках преместване, с жена, с която бяхме в отделението за адаптация, има свободно легло при нея, но разбира се получих отказ.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА  Отличават секретаря на читалище

Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ!

Манипулират и свижданията, едно пропуснах, за следващите не ми казват до последния момент, а за никой не е лесно да се организира за след часове.

Една добра новина имам все пак – скоро ще мога да започна работа в кухнята, с което да намаля престоя си в затвора, тъй като 2 дни работа се броят за 3 излежани.”

Това е приятели за сега! Когато имаме новини от Деси и Биляна ще пускаме информация тук на страницата ѝ!

 

СТРАХОТНА ВЪЗМОЖНОСТ

Рекламирай тук, за да узнаят всички в "Младост" за теб

Информация

За да се запознаеш с рекламната ни политика
Натисни тук

Кметът на „Младост” Ивайло Кукурин ще се разписва срещу 7280 лв основна заплата. Заместниците му Страшимир Димитров, Петромила Башар-Бъчварова и Анжела Михайлова ще получават 4732 лв. Освен основните заплати, ръководството на администрацията на „Младост”, както и досега ще може да...

Кукурин ще взима 7280 лв заплата

Четири булеварда в „Младост” ще бъдат с подменени крушки, съгласно доклад за замяна на осветителните тела с енергоспестяващи, който ще бъде гледан утре от Общинския съвет.  Документът е подготвен от заместник-кметовете на София Илиян Павлов и Никола Барбутов. „Така ще...

Пестят ток от осветлението

В три училища в „Младост” се назначават директори, след като те спечелиха конкурси за постовете. Училищата са 39 СУ „Петър Динеков” в „Младост” 2, 118 СУ „Акад. Людмил Стоянов” и 125 СУ „Боян Пенев” в „Младост” 1. Въпреки че шефовете...

Назначават директори в три училища

Район МЛАДОСТ

ДЕТСКИ ГРАДИНИ

ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ

УЧИЛИЩА

УСЛУГИ

МАГАЗИНИ

ТРАНСПОРТ

СОЦИАЛНИ ИНСТИТУЦИИ

ПОЛИЦЕЙСКИ ПРИЕМНИ

ПРИЛЕЖАЩИ ПЛОЩИ

ПУНКТОВЕ ЗА ЗАЩИТА

ЧИТАЛИЩА

ПАМЕТНИЦИ

ИЗБИРАТЕЛИ

ХРАМОВЕ

ДЕТСКИ ПЛОЩАДКИ

МЕСТА ЗА КУЧЕТА

БЕНЗИНОСТАНЦИИ

ЗАРЯДНИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

КАРТИ

ИСТОРИЯ