превозни документи

ПУНКТОВЕ ЗА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ ЗА ТРАНСПОРТА

"Център за градска мобилност" има 6 пункта за продажба на превозни билети на територията на Район "Младост".

Пункт на пазара в "Младост" 1

Пункт за продажба на превозни билети и талони за паркиране с адрес: ж.к. "Младост" 1, бул. "Андрей Сахаров", на пазара. В пункта се издават и зараждат Sofia City Card и Ultra light. Работното време е без почивен ден от 7:15 ч. до 19:45 ч.

Пункт на метростанция "Младост" 1

Пункт за продажба на превозни билети и талони за паркиране с адрес: ж.к. "Младост" 1, метростанция "Младост 1". В пункта се издават и зараждат Sofia City Card и Ultra light. Работното време е без почивен ден от 7:15 ч. до 18:45 ч.

Пункт на спирката на Окръжна болница

Пункт за продажба на превозни билети и талони за паркиране с адрес: ж.к. "Младост" 1, бул. "Цариградско шосе", на спирката на Окръжна болница, в посока "Младост". В пункта се издават и зараждат Sofia City Card и Ultra light. Работното време е без почивен ден от 7:15 ч. до 18:45 ч.

Пункт в "Младост" 1А

Пункт за продажба на превозни билети и талони за паркиране с адрес: ж.к. "Младост" 1, бул. "Ал. Малинов", спирката на бл. 43 в посока центъра . В пункта се издават и зараждат Sofia City Card и Ultra light. Работното време е без почивен ден от 7:15 ч. до 18:45 ч.

Пункт в "Младост" 2

Пункт за продажба на превозни билети и талони за паркиране с адрес: ж.к. "Младост" 2, метростанция акад. "Ал. Теодоров Балан". В пункта се издават и зараждат Sofia City Card и Ultra light. Работното време е без почивен ден от 7:15 ч. до 20:00 ч.

Район МЛАДОСТ

Пункт в "Младост" 3

Пункт за продажба на превозни билети и талони за паркиране с адрес: ж.к. "Младост" 3, ул. "Свето Преображение", зад сградата на районната администрация. В пункта се издават и зараждат Sofia City Card и Ultra light. Работното време е от понеделник до събота от 7:15 ч. до 18:45 ч., в неделя - почивен ден.

Район МЛАДОСТ