КОМПЛЕКСИ

КОМПЛЕКСИ

Част от Район "Младост" са жилищните комплекси "Младост"1, 1А, 2, 3, 4, кварталите "Горубляне", "Ескпериментален" и "Горубляне", вилна зона "Американски колеж", местностите "Къро" и "7-ми - 11-ти километър".

МЛАДОСТ 1

Тук може да откриете подробна информация за най-стария жилищен комплекс, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Младост" 1. Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

МЛАДОСТ 1А

Тук може да откриете подробна информация за жилищния комплекс, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Младост" 1А. Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

Район МЛАДОСТ

МЛАДОСТ 2

Тук може да откриете подробна информация за жилищния комплекс, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Младост" 2. Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

МЛАДОСТ 3

Тук може да откриете подробна информация за жилищния комплекс, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Младост" 3. Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

Район МЛАДОСТ

МЛАДОСТ 4

Тук може да откриете подробна информация за жилищния комплекс, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Младост" 4. Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

ГОРУБЛЯНЕ

Тук може да откриете подробна информация за квартала, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Горубляне". Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

ЕКСПЕРИМЕНТАЛЕН

Тук може да откриете подробна информация за жилищния комплекс, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Експериментален". Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”. Новости за комплекса може да откриете в рубриката за новини за "Горубляне".

НПЗ ИЗТОК

Тук може да откриете подробна информация за местността, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "НПЗ Изток". Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”. Новости за комплекса може да откриете в рубриката за новини за "Младост" 1А.

Район МЛАДОСТ

ПОЛИГОНА

Тук може да откриете подробна информация за квартала, част от Район "Младост", както и за местност "Къро". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на квартала. Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

АМЕРИКАНСКИ КОЛЕЖ

Тук може да откриете подробна информация за вилната зона, част от Район "Младост". Предоставени са данни за местоположението, природата, населението, транспорта, достъпността до услуги и застрояването на "Американски колеж". Всички цитирани данни са от паспорта на тази градоустройствена единица, изготвен от Общинско предприятие „Софияплан”.

Район МЛАДОСТ